Thursday, 30 October 2014

Co dělám?

Co teď dělám?
Pracuji. Doopravdy.
Před lety jsem založila blog o tom, jak se během šesti měsíců vypracuji na podnikatele. Založím si vlastní biznis a nebudu muset do kanceláře. Přečetla jsem si totiž dvě knížky: Bohatý táta, chudý táta a Čtyřhodinový pracovní týden od Ferrisse.
 No, byla jsem ještě mladá, nadšená. Ihned jsem si řekla, tohle je pro mě, kašlu na vysedávání v kanceláři, nesmyslný režim, já se chci seberealizovat jak blázen.
Dopadlo to asi tak, jak všechny moje plány. Blog se za tři měsíce zrušil, protože jsem nenapsala ani čárku.
K čemu to bylo dobré?
Abych si uvědomila, že psát o plánech nemá smysl. Psát se má o tom, co už se stalo.
Já vím, je to paradoxní, koukat se jen na minulost. Kde jsou vize? Kde jsou plány?
V mé hlavě. A žene mě, abych o nich mohla napsat. Ale nejprve je realizovat.
Co se děje teď?
Jak jsem říkala, pracujeme. Můžu říct, že tvrdě a hodně.
Letos jsme otevřeli kuchyň podniku Rockin´ Café v Brně s cílem vytvořit první podnik s paleo/primal, whole30 kuchyní.
Co to pro mě znamená? Je to dřina, nekonečná sranda, každodenní boj, překonávání úzkosti a vlastních hranic.
Jak to jde? Líp, než jsem si to představovala. Pokud se nedržíte zábradlí, nemáte čas se bát a nemáte možnost hodit zpátečku, najednou jde všechno jednoduše.

Zajímá vás, co se vykuklí z Borůvky? Sledujte můj nový blog, kde se podělím o svoje zkušenosti. 

3 comments:

  1. Těším se na další články a věřím, že mě budeš inspirovat :)

    ReplyDelete
  2. Bohatý táta, chudý táta .. tak přesně tohle jsem si před měsícem poslechla .. jako audio knihu .. celé za jeden večer a nedokázala jsem přestat. Řekla jsem si, že splním své sny ve skutečnost a musím na tom zapracovat. Vím přesně, o čem mluvíš a já ti přeju, ať se ti všechno vyjde :-) www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    ReplyDelete